Nyheter

Elhubbilde

Kurs og opplæring

Riktig kompetanse til effektiv bruk av Elhub
Vi vil tilby en rekke kurs som vil hjelpe deg å mestre overgangen til Elhub. Kursene vil gi deg den kunnskapen du trenger for å håndtere dine framtidige oppgaver på en smart, sikker og effektiv måte.

Les mer

Original

Markedsprosesser og spesifikasjoner

På denne siden kan du i hovedsak laste ned BRS og BIM dokumenter som er utviklet av Elhub AS for å beskrive forretningsprosesser ved innføring av Elhub (BRS) og de elektroniske meldingene dette medfører (BIM), samt annen relevant informasjon.

Les mer

Aktørmilepæler

For å sikre at alle aktører har jevn progresjon i arbeidet og blir klare for idriftsettelse av Elhub på planlagt dato har Elhub-prosjektet
utarbeidet en milepælsplan som alle markedsaktører må følge.

Les mer

Driftstatus DAM

Sist oppdatert: 07.12.2017 10:55

Denne siden vil alltid være oppdatert med siste status på DAM-verktøyet. Om du opplever problemer eller noe som ikke er som det skal i DAM, er dette den første siden du bør sjekke før du eventuelt tar kontakt med Elhub.

Les mer

Go Live

Siden august 2015 har prosjektet jobbet tett sammen med Ekspertgruppen for test og migrering og systemleverandørene for å komme frem til en prosess for Elhub Go Live.

Les mer

Webinar

Elhub holder webinar på spesifikke datoer med forskjellige fokusområder. Denne siden vil kontinuerlig oppdateres med kommende webinarer.

Les mer