Nyheter

26.09.2017

Pilotaktørene er godt i gang med forberedelser til høstens pilotaktiviteter

Systemleverandørene har i lengre tid holdt på med testing mot Elhub og tiden er nå moden for starte opp med verifisering av funksjonalitet mellom Elhub og pilotaktørene.

I løpet av høsten planlegges det å gjennomføre første runde av pilot aktørgodkjenning samt en første runde med utvidet markedsverifisering av beregninger, ende-til-ende markedsprosesser og Go Live-prosessen. Vi er svært takknemlige for at mange dyktige aktører har meldt sin interesse for å bidra i denne viktige fasen av prosjektet.

De siste ukene har vært benyttet til å etablere og verifisere forbindelse mellom pilotaktørene og Elhubs testmiljø og vi kan med stor glede konstatere at de fleste pilotaktørene nå har bekreftet at de har etablert forbindelse til Elhub fra sine testsystemer. Med dette er pilotaktørene et steg nærmere å kunne starte de første pilotaktivitetene i slutten av oktober. Mer informasjon om planene for høstens pilotaktiviteter samt hvilke aktører som deltar i pilot kan du lese om på siden Pilotaktiviteter.